Produkte sipas Tregut

Materialet tona kanë të bëjnë me një larmi tregjesh dhe industrish. Shumë prej tyre madje janë të përshtatshme për më shumë se një përdorim dhe aplikim.

NANOVISION rekomandon kategorinë më të mirë të produkteve nëse dëshironi të orientoheni me sukses në tregun apo aplikimin e duhur industrial që i përshtatet nevojave tuaja dhe ju siguron një komoditet edhe më të lartë. Për secilën kategori produktesh ekziston më shumë sesa një kod produkti dhe një shumëllojshmëri tiparesh.

NANOVISION ofron mbështetje teknike shtesë duke ju siguruar të gjitha informacionet e nevojshme në lidhje me aplikimin, inventarin e zgjuar, metodat e dërgesës dhe çmimet tepër konkurruese.

PRODUCT OFFERINGS

Select from the product offerings below to view our specialty chemicals available

Filter By Market

(may select multiple)

281
Adhesives & Sealants
286
Automotive, Aerospace and Marine
270
Construction Materials
287
Drilling Fluids & Cements
292
Inks
297
Insulation & Buoyancy
302
Mining
307
Other Industries
274
Paints & Coatings
312
Rubber & Plastic
317
Transportation

 

Do not miss to register!

(please click the link):

https://forms.gle/LB94BSNZ19MXuaXk6

(Soon after registration the link and program will be sent)