Products
FLLUSKAT 3M PREJ QELQI -

Flluskat 3M prej qelqi  janë mikrosfera të zbrazëta prej qelqi të cilat përbëjnë një alternative ndaj mbushësve dhe aditivëve konvencionale si silikati, karbonati i kalciumit, talku, balta, etj., të cilat përdoren në shumë aplikime. Këto grimca me dendësi të ulët përdoren në një gamë të gjerë të industrive për të zvogëluar peshën e një pjese të një strukture, për të zvogëluar kostot dhe për të përmirësuar cilësinë e produktit.

Request a Sample

Let us show you how we can support your manufacturing needs. Test a sample of one of our many chemical solutions.
Click here

 

Do not miss to register!

(please click the link):

https://forms.gle/LB94BSNZ19MXuaXk6

(Soon after registration the link and program will be sent)